Gospel-gaala

Kerimäen talvikirkko

Kirkkomusiikkiviikko

Gospel-gaalassa kuullaan rakastettuja gospel-klassikoita. Mukana on kappaleita niin genren sydänjuurilta Amerikasta (Deep River, Oh Happy Day) kuin kotimaisiakin klassikoita (Löytty: Kahden maan kansalainen, Heikkilä: Täällä Pohjantähden alla). Sovituksista vastaa bändin pianisti, Enonkosken kirkkomuusikko Mika Siekkinen. Laulusooloissa ja stemmalaulussa Savonlinnan seurakunnan kanttorit Katariina Kokkonen, Minna Malinen, Maria Padatsu, Minna Raassina, Pia Rask ja Sauli Rissanen.

Gospel-gaala
Rantasalmen kirkossa su 27.10. klo 17
Kerimäen talvikirkossa ke 30.10. klo 18
Savonlinnan tuomiokirkossa pe 1.11. klo 18

Vapaa pääsy, ohjelmamaksu

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Pääskylahden kirkko

Arkimessu

Arkimessusta eväitä elämään

Kouluissa

Lapsikuoro Tuikut

Tuikut on seurakunnan järjestämä musiikkikerho, johon ovat tervetulleita kaikki musiikista ja mukavasta yhdessäolosta tykkäävät. Kerhossa etupäässä lauletaan, mutta isompien kanssa voidaan myös harjoitella laulujen säestämistä.

Syksyllä on luvassa esiintymisiä ja muuta kivaa.

Kokoonnumme Savonrannan koulun musiikkiluokassa tiistaisin klo 13. Isompien kanssa voimme sopia ajan myöhemmäksi.

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu