Gospel-gaala

Kerimäen talvikirkko

Kirkkomusiikkiviikko

Gospel-gaalassa kuullaan rakastettuja gospel-klassikoita. Mukana on kappaleita niin genren sydänjuurilta Amerikasta (Deep River, Oh Happy Day) kuin kotimaisiakin klassikoita (Mårtenson: Jumala rakastaa maailmaa, Heikkilä: Täällä Pohjantähden alla). Sovituksista vastaa bändin pianisti, Enonkosken kirkkomuusikko Mika Siekkinen. Laulusooloissa ja stemmalaulussa Savonlinnan seurakunnan kanttorit Katariina Kokkonen, Minna Malinen, Maria Padatsu, Minna Raassina, Pia Rask ja Sauli Rissanen.

Gospel-gaala
Rantasalmen kirkossa su 27.10. klo 17
Kerimäen talvikirkossa ke 30.10. klo 18
Savonlinnan tuomiokirkossa pe 1.11. klo 18

Vapaa pääsy, ohjelmamaksu 20 €.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Kerimäen seurakuntakoti

Joulukuvaelma Kaikki on mahdollista!

Savonrannan näytelmäryhmän ja kirkkopiirin joulukiertueen ensimmäinen esitys: vierailu Kerimäen virkistyskerhossa. Tervetuloa!

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonranta

Turinatuvan joulujuhla