Gospel-gaala

Rantasalmen kirkko

Kirkkomusiikkiviikko

Gospel-gaalassa kuullaan rakastettuja gospel-klassikoita. Mukana on kappaleita niin genren sydänjuurilta Amerikasta (Deep River, Oh Happy Day) kuin kotimaisiakin klassikoita (Löytty: Kahden maan kansalainen, Heikkilä: Täällä Pohjantähden alla). Sovituksista vastaa bändin pianisti, Enonkosken kirkkomuusikko Mika Siekkinen. Laulusooloissa ja stemmalaulussa Savonlinnan seurakunnan kanttorit Katariina Kokkonen, Minna Malinen, Maria Padatsu, Minna Raassina, Pia Rask ja Sauli Rissanen.

Gospel-gaala
Rantasalmen kirkossa su 27.10. klo 17
Kerimäen talvikirkossa ke 30.10. klo 18
Savonlinnan tuomiokirkossa pe 1.11. klo 18

Vapaa pääsy, ohjelmamaksu

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonlinna

Punkaharjun seurakuntatalo

Konsertti, oma toiminta (Punkaharjun mieslaulajien kevätkonsertti seurakuntatalossa klo.17. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelma 10 euroa.)

Punkaharjun mieslaulajien konsertti " Kevätsointuja " Punkaharjun seurakuntatalossa sunnuntaina 26.05.2019 klo.17.00