Gospel-gaala

Rantasalmen kirkko

Kirkkomusiikkiviikko

Gospel-gaalassa kuullaan rakastettuja gospel-klassikoita. Mukana on kappaleita niin genren sydänjuurilta Amerikasta (Deep River, Oh Happy Day) kuin kotimaisiakin klassikoita (Mårtenson: Jumala rakastaa maailmaa, Heikkilä: Täällä Pohjantähden alla). Sovituksista vastaa bändin pianisti, Enonkosken kirkkomuusikko Mika Siekkinen. Laulusooloissa ja stemmalaulussa Savonlinnan seurakunnan kanttorit Katariina Kokkonen, Minna Malinen, Maria Padatsu, Minna Raassina, Pia Rask ja Sauli Rissanen.

Gospel-gaala
Rantasalmen kirkossa su 27.10. klo 17
Kerimäen talvikirkossa ke 30.10. klo 18
Savonlinnan tuomiokirkossa pe 1.11. klo 18

Vapaa pääsy, ohjelmamaksu 20 €

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinnan joulunavaus: Kauneimmat joululaulut -etkot

Seurakunta on mukana Sakke ry:n järjestämässä Savonlinnan joulunavauksessa. Kauneimmat joululaulut -etkoilla on tarjolla lämmintä glögia sekä parhaita paloja tämän joulun Kauneimmista. Laulamaan voi pistäytyä vaikka yhden laulun ajaksi tai olla mukana alusta loppuun. Mukana kanttori Minna Malinen ja pastori Johanna Tykkyläinen.

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu