Miekkoniemen perhekerho

Miekkoniemen seurakuntakoti

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Perhekerho kokoontuu srk-kodin salissa.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Pääskylahden seurakuntatalo

Pääskylahden perhekerho

Rantasalmen perhekerho

Vauvakerho

Vauvakerho on tarkoitettu vanhemmille ja vauvoille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.