Enonkosken perhekerho

Enonkosken seurakuntatalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta.
Perhekerho on maksuton!

Enonkosken perhekerho kokoontuu seurakuntalon salissa.

Enonkosken kappeliseurakunta

Pääskylahden seurakuntatalo

Pääskylahden perhekerho

Rantasalmen perhekerho

Vauvakerho

Vauvakerho on tarkoitettu vanhemmille ja vauvoille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.