Laulukoulu

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu houkuttaa laulamaan.

Oletko aina halunnut opetella laulamaan, mutta kuoron kynnys on liian korkea?
Laulukoulussa opetellaan laulamaan yhdessä rennossa ilmapiirissä. Joka kerta aloitetaan rentoutus- ja äänenmuodostustuokiolla. Ohjelmistossa tuttuja ja tuntemattomampia lauluja. Virret ja lisävihkon virret, perinteiset kansanlaulut ja iskelmät, uudemmat suosikit. Jaakko Löytystä Juha Tapioon.
Laulukoulu on perinteisesti laulattamassa joululauluja Tuomaan markkinoilla sekä keväällä Suvilinnun lauluja. Lisäksi esiintymisiä seurakunnan eri tilaisuuksissa.
Tervetuloa mukaan - myös kesken kauden. Lisätietoja kanttori Katariina Kokkoselta 0447768061 katariina.kokkonen@evl.fi

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Pääskylahden kirkko

Arkimessu

Arkimessusta eväitä elämään

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinnna joulunavaus: Kauneimmat joululaulut -etkot

Seurakunta on mukana Sakke ry:n järjestämässä Savonlinnan joulunavauksessa. Kauneimmat joululaulut -etkoilla on tarjolla lämmintä glögia sekä parhaita paloja tämän joulun Kauneimmista. Laulamaan voi pistäytyä vaikka yhden laulun ajaksi tai olla mukana alusta loppuun. Mukana kanttori Minna Malinen ja pastori Johanna Tykkyläinen.