Hengen ravintola Leipä

Suosittu yhteisöruokailu Hengen ravintola Leipä on taas avoinna Savonlinnan srk-keskuksessa maanantaisin jouluviikolle asti (ei ma 7.10.).

Leivän ovet aukeavat klo10, alkuhartaus klo 10.30, lounas klo 11-12 (vapaaehtoinen ruokamaksu) ja arkimessu klo 12. Pappi ja diakoniatyöntekijä ovat tavattavissa koko aukioloajan ja lapsille löytyy puuhaa leikkinurkkauksessa.
Tämän maanantain alkuhartaudessa keskustellaan ympäristöahdistuksesta.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Miekkoniemen seurakuntakoti