Konsertti, oma toiminta (" Rakkaimmat virret " Savonlinna - kvartetin kirkkokonsertti solistina Esa Pyöriä Punkaharjun kirkossa klo.15.00. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa)

Punkaharjun kirkko

" Rakkaimmat virret " Savonlinna - kvartetin kirkkokonsertti Punkaharjun kirkossa solistina Esa Pyöriä

" Rakkaimmat virret " Savonlinna - kvartetin kirkkokonsertti solistina Esa Pyöriä Punkaharjun kirkossa klo.15.00. Vapaa pääsy, käsiohjelma 15 euroa

Punkaharjun kappeliseurakunta

Pääskylahden kirkko

Arkimessu

Arkimessusta eväitä elämään

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinnan joulunavaus: Kauneimmat joululaulut -etkot

Seurakunta on mukana Sakke ry:n järjestämässä Savonlinnan joulunavauksessa. Kauneimmat joululaulut -etkoilla on tarjolla lämmintä glögia sekä parhaita paloja tämän joulun Kauneimmista. Laulamaan voi pistäytyä vaikka yhden laulun ajaksi tai olla mukana alusta loppuun. Mukana kanttori Minna Malinen ja pastori Johanna Tykkyläinen.