Riemu - seurakuntien yhteinen syyskauden avaustapahtuma

Seurakuntien syyskausi käynnistyy RIEMU-tapahtumalla lauantaina 31. elokuuta klo 11 alkaen. RIEMUssa ovat mukana evankelis-luterilainen seurakunta, helluntaiseurakunta, Loisto-yhteys ry sekä vapaaseurakunta. Päivä päättyy suositun Chariots-gospelkuoron konserttiin. Iltatilaisuudessa puhujavieraana yhdistetyn kolminkertainen olympiavoittaja Samppa Lajunen

Kaikille avoin RIEMU-tapahtuma kutsuu seurakuntien jäseniä ja ihan kaikkia henkisestä, hengellisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista kiinnostuneita viihtymään, kohtaamaan, oppimaan ja oivaltamaan. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Päiväohjelma koostuu luennoista sekä "kanavista" eli yhteen aiheeseen keskittyvistä pienoisluennoista/työpajoista, joihin vieraat osallistuvat vapaasti omassa tahdissaan. Kanavien aiheet käsittelevät kokonaisvaltaista hyvinvointia. Päivän aikana ehtii osallistua noin neljään kanavaan.

klo 11 Kirkkoherra Sammeli Juntusen raamattuluento aiheesta "Jeesus persoonana" seurakuntakeskuksen juhlasalissa

klo 11.30 Info ja siirtyminen kanaviin

klo 12 Kanavat seurakuntakeskuksessa ja Säämingin seurakuntatalossa (tilat ilmoitetaan elokuussa)

Marianne Babashkina: Parantava rukous
Matti Haikonen: Taidetta ja tarinoita
Jani Lamberg: Kuuntelukoulu
Hanna-Reetta Tynkkynen ja Riikka Kemppainen: Ylistystanssi
Ulla Juntunen: Parisuhde ja perhe
Hannu Rajala: Minun Isäni - Isän malli Raamatussa
Liisa Hirvonen ja Heidi Rabbet: Hyvinvointi ja kauneus
NNKY:n infopiste avoinna koko päivän ajan

klo 13 Hengen ravintola Leivän syyskauden avajaiset seurakuntakeskuksen pikkusalissa. Lounasta tarjolla. Vapaaehtoinen ruokamaksu.

klo 14.30 Kanavat uudelleen

klo 15.30 Kahvitarjoilu seurakuntakeskuksessa

klo 17 Gospelkuoro Chariotsin konsertti helluntaiseurakunnassa (Tottinkatu 4). Chariotsin mukana myös bändi ja big band
Illan aikana puheenvuoron pitää kolminkertainen olympiavoittaja, Samppa Lajunen.

Päivä päättyy yhteiseen iltapalaan.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

ma 15.7.2019 klo 11.00 - su 21.7.2019 klo 15.00

Kirkkoniemen kellotapuli

Kesäkioski Kirkkoniemen kellotapulilla

Laitaatsillan Kyläyhdistys ry käynnistää kesäkioskitoiminnan Kirkkoniemen kellotapulilla ajalla 15.-21.7. Kioski on avoinna klo 11-15.

Punkaharjun kirkko

Messu Punkaharjulla