Lapsikuoro Tuikut

Kouluissa

Tuikut on seurakunnan järjestämä musiikkikerho, johon ovat tervetulleita kaikki musiikista ja mukavasta yhdessäolosta tykkäävät. Kerhossa etupäässä lauletaan, mutta isompien kanssa voidaan myös harjoitella laulujen säestämistä.

Syksyllä on luvassa esiintymisiä ja muuta kivaa.

Kokoonnumme Savonrannan koulun musiikkiluokassa tiistaisin klo 13. Isompien kanssa voimme sopia ajan myöhemmäksi.

Syksyllä on luvassa esiintymisiä ja muuta kivaa.

Tuikkuja ohjaa Pia Rask p. 044 7768072. pia.rask@evl.fi

Savonrannan kirkkopiiri

Savonlinnan Tuomiokirkko

Säveliä Suomesta

Savonlinnan Orkesterin konsertti

Kouluissa

Musiikkikerho Tuikut

Musiikkikerho Tuikut on kaikille musiikista kiinnostuneille koululaisille avointa iltapäivätoimintaa. Tule laulamaan, leikkimään, kuuntelemaan ja pitämään hauskaa yhdessä. Kokoonnumme Savonrannan koululla tiistaisin klo 12.30-13.15.

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu