Wene - WiOL -kuoron konsertti

Punkaharjun kirkko

Konsertti on osa Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien kesäkiertuetta.

Wiipurilaisen Osakunnan Laulajien perinteinen kirkkovenekiertue Wene-WiOL saapuu tänä vuonna Savon järvimaisemiin.

Nyt on vuorossa jo 33. kesä, kun WeneWiOLin noin 20-henkinen kuoro lähtee Järvi-Suomeen esittämään maallista ja hengellistä sekakuoromusiikkia. Kuoro liikkuu kirkkoveneillä soutaen ja yöpyy luonnossa telttaillen. Soutumatkan kiintopisteitä ovat konsertit, joiden ohjelmistoa kuoro on harjoitellut helmikuun alusta saakka.

Kuoroa johtaa Riku Laurikka, joka opiskelee kuoronjohtoa Sibelius-Akatemiassa. Laurikka palkittiin toisella sijalla Suomalaisessa Kuoronjohtajakilpailussa keväällä 2018. Wene-WiOLin ohjelmisto painottuu tänä vuonna englantilaiseen kuoromusiikkiin. Kuoro esittää teoksia muun muassa Benjamin Britteniltä, Huber Parrylta ja Ralph Vaughan Williamsilta.

Punkaharjun kappeliseurakunta