"Minä olen teidän kanssanne"

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonlinna

Ajatuksia ilmastoahdistuksesta, lohdutuksesta ja toivosta Lettukahvila Kalliolinnassa, Savonlinnan Sulosaaressa.

Aiheeseen johdattelevat pastorit Leena Paintola ja Antti Rahikainen. Musiikista vastaa Minna Malinen. Mukana juttelemassa työnohjaaja, toiminnallinen taiteilija Lara Nurminen ja horto-ohjaaja Sofia Autio.

Keskustelujen ja musiikin jälkeen Sofia kertoo villiyrttien keräämisestä ja käytöstä ruoanlaitossa.

Lettukahvila on avoinna tilaisuuden ajan.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

ma 15.7.2019 klo 11.00 - su 21.7.2019 klo 15.00

Kirkkoniemen kellotapuli

Kesäkioski Kirkkoniemen kellotapulilla

Laitaatsillan Kyläyhdistys ry käynnistää kesäkioskitoiminnan Kirkkoniemen kellotapulilla ajalla 15.-21.7. Kioski on avoinna klo 11-15.

Punkaharjun seurakuntatalo

Päivärukouspiiri Punkaharjun srk.talolla.