Messu, jossa on RS1-leiriläisten ja päivärippikoulun konfirmaatio.

Rantasalmen kirkko

Konfirmaatiomessu. Rantasalmen ykkösleirin ryhmän ja päivärippikoulun konfirmaatio.

Rantasalmen ykkösleirin ryhmän ja päivärippikoulun konfirmaatio. Pyhän aiheena on myös Kadonnut ja jälleen löytynyt.

Messussa saarnaa kesäteologi Mikael Suontausta ja kanttorina on Kristiina Virtanen. Mukana ovat päivärippikoulua ohjanneet Jari Halme ja Suvi Virtanen sekä 4/RS1-leirin ohjaajat Anna Lamberg ja liturgina Kaisa Oittinen sekä isosia.
Esirukous on tällä kertaa jumalanpalveluksen alkupuolella ja synnintunnustusvirsi saarnan jälkeen.
Tule messuun toivottamaan nuoret tervetulleiksi seurakunnan itsenäisinä jäseninä!

Rantasalmen kappeliseurakunta

Pääskylahden kirkko

Arkimessu

Arkimessusta eväitä elämään