Nukkenäytelmä Harmandia, Nukketeatteri Sananjalka

Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Nukketeatteri Sananjalan esitys Harmandia on tarina harmaasta valtakunnasta. Esitykset klo 9 ja klo 10.

Näytelmässä ovat mukana Raamattuvarttikirjan henkilöt Eetu ja hänen Toivo-vaarinsa. Eetua mietityttää ihmisten erilaisuus. Toivo kertoo Eetulle tarinan erikoisesta valtakunnasta, Harmandiasta. Kuninkaan päätöksellä tuossa maassa oli sallittua vain harmaa väri. Kaiken, jopa luonnossa, piti olla samaa harmaata. Valtakunnassa asui kuitenkin Kirjo-poika, joka sai syntymälahjakseen värikkäät hiukset. Muista erottuva Kirjo yrittää löytää tavan elää omana itsenään. Ympäristön kielloista huolimatta värit pyrkivät väkisin esille.

Esitys tukee Kirkon kasvatuksen teemaa #Rauha, jolla halutaan muistuttaa mm. lasten ja nuorten kasvurauhasta.

Rantasalmen kappeliseurakunta

ke 24.7.2019 klo 10.00 - ma 29.7.2019 klo 14.00

Partaharju, Pieksämäki

PISARA-leiri

Telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille

Tavisalon leirikeskus Kerimäki

Varhaiskasvatuksen leirit (lapsi-,diakoni- ja lähetystyö)

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä.
Ilmoittaudu 14.6 mennessä lastenohjaajille.

Savonlinnan Tuomiokirkko