Nukkenäytelmä Harmandia, Nukketeatteri Sananjalka

Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Nukketeatteri Sananjalan esitys Harmandia on tarina harmaasta valtakunnasta. Esitykset klo 9 ja klo 10.

Näytelmässä ovat mukana Raamattuvarttikirjan henkilöt Eetu ja hänen Toivo-vaarinsa. Eetua mietityttää ihmisten erilaisuus. Toivo kertoo Eetulle tarinan erikoisesta valtakunnasta, Harmandiasta. Kuninkaan päätöksellä tuossa maassa oli sallittua vain harmaa väri. Kaiken, jopa luonnossa, piti olla samaa harmaata. Valtakunnassa asui kuitenkin Kirjo-poika, joka sai syntymälahjakseen värikkäät hiukset. Muista erottuva Kirjo yrittää löytää tavan elää omana itsenään. Ympäristön kielloista huolimatta värit pyrkivät väkisin esille.

Esitys tukee Kirkon kasvatuksen teemaa #Rauha, jolla halutaan muistuttaa mm. lasten ja nuorten kasvurauhasta.

Rantasalmen kappeliseurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla - Punkaharju

Varhaisnuorten kerho (Punkkis)

Varkka-Punkkis. Punkkis avoinna alakouluikäisille klo 14-16

Kerimäen kirkko

Erityisjumalanpalvelus (kouluun lähtevien siunaus)

Päivähoidon kevätkirkko, jossa siunataan myös syksyllä kouluntiensä aloittavat eskarit.

Savonlinnan Tuomiokirkko

Lapsiperheiden kevätkirkko