Pääskylahden perhekerho

Pääskylahden seurakuntatalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Pääskylahden perhekerho kokoontuu Pääskylahden seurakuntatalon alakerrassa (sisäänkäynti kadunpuolelta).

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Kaatuneiden muistopäivän kunniakäynti Vuoriniemen sankarihaudoilla)

Yhdessä saamme hiljentyä ja kunnioittaa sankarivainajiamme Vuoriniemen hautausmaalla

Pakkasenharjun hautausmaa