Vaaran perhekerho

Vaaran kylätalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Vaaran perhekerho kokoontuu parillisen viikon ti klo 14-16 Vaaran kylätalolla, Vaarantie 306, 58520 Hiukkajoki. TERVETULOA!

Punkaharjun kappeliseurakunta

Kaatuneiden muistopäivän kunniakäynti Vuoriniemen sankarihaudoilla)

Yhdessä saamme hiljentyä ja kunnioittaa sankarivainajiamme Vuoriniemen hautausmaalla

Pakkasenharjun hautausmaa