Hengen ravintola Leipä

Hengen ravintola Leipä on kaikille avoin tila, johon voi tulla syömään, kahville, tapaamaan ystäviä, lukemaan lehtiä tai viihtymäään lasten kanssa. Tänä maanantaina Leivässä kokoontuu Vauvamuskari klo 10.30-11.30. Erityisesti kutsumme mukaan kaikki pienet musiikin ystävät vanhempineen, kummeineen, kavereineen ja isovanhempineen, mutta muskariin ovat lasten kanssa tervetulleilta laulamaan ja leikkimään ihan kaikenikäiset!

Leivän ruokalista:
-Maksuton ruokailu klo 11-12
-Kahvia, teetä ja mehua tarjolla maksutta koko ajan
-Pappi ja diakoniatyöntekijä tavattavissa
-Alkurukous klo 10.30
-Hiljaisuuden messu klo 12
-Lehtiä ja kirjoja selailtavaksi tai vaihdettavaksi
-Lasten leikkinurkka

Leivässä voi keskustella myös papin ja diakoniatyöntekijän kanssa tai mennä mukaan juhlasalissa järjestettävään hiljaisuuden messuun.
Leipään tullessaan lompankon voi jättää kotiin: sekä ruoka- että kahvitarjoilu on maksutonta.

Lämpimästi tervetuloa. Sinua odotetaan.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

ma 15.7.2019 klo 11.00 - su 21.7.2019 klo 15.00

Kirkkoniemen kellotapuli

Kesäkioski Kirkkoniemen kellotapulilla

Laitaatsillan Kyläyhdistys ry käynnistää kesäkioskitoiminnan Kirkkoniemen kellotapulilla ajalla 15.-21.7. Kioski on avoinna klo 11-15.

Työt ja toimitukset toisaalla - Kerimäki

Avoimet ovet Pysäkillä Kerimäellä