Rantasalmen perhekerho

Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Tervetuloa perhekerhoon!

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Ohjaajina Miia Eronen-Ruuskanen seurakunnasta sekä Jenna Roponen kunnasta.

Rantasalmen kappeliseurakunta

Savonlinnan Tuomiokirkko

Messu kaikenikäisille

Kaikenikäisten messu, jossa on otettu huomioon myös perheen pienimpien viihtyminen