Pääsiäisvitsojen askarteluilta

Punkaharjun seurakuntatalo

Palmusunnuntai lähestyy uhkaavasti. Onko virpavitsat vielä tekemättä? Ei Huolta tule askartelemaan niitä meidän kanssa!

Tule viettämään yhteistä iltaa virpavitsojen teon parissa. Erityisesti tarvitsemme vitsoja sunnuntaiksi 14.4.2019, kun kappalaisemme Sari asetetaan virkaansa messun yhteydessä. Sarin toiveesta lapset ovat saattelemassa niin Saria kuin muutakin kirkkokansaa matkaan virpoen. Tule sinäkin mukaan askartelemaan ja toivottavasti pääset sunnuntaina mukaan virpomaan kirkkoon!

Ennakkoilmoittautumiset tarjoiluja varten lastenohjaajille Seijalle ja Marjolle 3.4.2019 mennessä.

Tervetuloa!

Punkaharjun kappeliseurakunta

ti 19.2.2019 klo 18.30 - ti 23.4.2019 klo 20.00

Isä-poika -sählykerho

Kerho alakouluikäisille pojille vanhempineen srk-keskuksen palloilusalissa (sisäpiha, ovi F).

Miekkoniemen seurakuntakoti

Miekkoniemen perhekerho