Vaaran perhekerho

Vaaran kylätalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Vaaran perhekerho kokoontuu parillisen viikon ti klo 14-16 Vaaran kylätalolla, Vaarantie 306, 58520 Hiukkajoki. TERVETULOA!

Punkaharjun kappeliseurakunta

Hengen ravintola Leipä

Hengen ravintola Leipä on kaikille avoin tila, johon voi tulla syömään, kahville, tapaamaan ystäviä, lukemaan lehtiä tai viihtymäään lasten kanssa.

Savonrannan seurakuntakoti

Savonrannan pyhäkoulu

Kaikki halukkaat lapset ovat tervetulleita Savonrannan pyhäkouluun!

Enonkosken seurakuntatalo

Enonkosken perhekerho