Puuhamessu

Pääskylahden kirkko

Kaikenikäisille tarkoitettu yhteinen jumalanpalvelus

Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus! Aiheena on Elämän leipä - Jeesuksen siunaama leipä riitti kaikille. Ennen messua voit piirtää tai kirjoittaa esirukousaiheita.
Mukana ovat kanttori Katariina Kokkonen, seurakuntapastori Kaisa Oittinen ja lastenohjaajat Marju ja Karoliina.
Messun kesto n. 45min, jonka jälkeen on tarjolla yhteinen lounas. Tervetuloa kaikenikäiset!

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Kellarpellon seurakuntakoti

Kellarpellon perhekerho

Seurakuntakeskuksen perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunaperot voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.