Perheasian neuvottelukeskuksen 40-vuotisjuhla ja Sanna Aavaluoman yleisöluento

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun Perheasiain neuvottelukeskus aloitti toimintansa Savonlinnassa. Tervetuloa juhlimaan kanssamme Savonlinnan seurakuntakeskukseen

Kaikille avoin iltajuhla käynnistyy klo 17.30 kakkukahveilla seurakuntakeskuksen pikkusalissa. Kahvien jälkeen klo 18 alkaa Sanna Aavaluoman yleisöluento "Kuinka saada parisuhde kestämään?". Luennon jälkeen käydään paneelikeskustelu, jossa ovat mukana johtava perheneuvoja Ulla Juntunen sekä perheneuvojat Raili Tiihonen ja Kati Lounela. Illan aikana musiikkia esittää kanttori Minna Malinen.

Puhujavieraamme Sanna Aavaluoma on vaativan erityistason perhepsykoterapeutti, erityistason integratiivinen paripsykoterapeutti ja psykoanalyyttinen paripsykoterapeutti. Yrityksessään Suhteessa Oy Sanna toimii terveydenhuollon palvelujen johtajana, psykoterapeuttina, työnohjaajana ja kouluttajana.

Sannan kirjoituksia suhteessa olon kysymyksistä voi lukea www.suhteessa.fi

Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa ammatillista keskusteluapua pari- ja perhesuhteiden vaikeuksissa ja kriiseissä sekä henkilökohtaisen elämän kysymyksissä. Asiakkaaksi hakeudutaan hyvin erilaisten syiden takia. Yleisimpiä ovat parisuhteen ongelmat sekä oma uupumus, masennus tai ahdistuneisuus. Vuonna 2018 Savonlinnan toteutetussa asiakaspalautekyselyssä lähes 94% vastaajista antoi Perheasiain neuvottelukeskukselle arvosanan "erinomainen" tai "hyvä".
Perheasiain neuvottelukeskuksen palvelut ovat asiakkaille maksuttomia. Perheasiain neuvottelukeskusta ylläpitää Savonlinnan seurakunta ja se tarjoaa palveluita Savonlinnan, Enonkosken, Juvan, Kiteen, Parikkalan, Rantasalmen ja Sulkavan alueella. Perheasiain neuvottelukeskus on osa Kirkon perheneuvonnan verkostoa, joka palvelee tällä hetkellä 41 paikkakunnalla lähes 200 työntekijän voimin. Savonlinnassa työskentelee kolme perheneuvojaa: johtava perheneuvoja Ulla Juntunen, perheneuvoja Raili Tiihonen sekä perheneuvoja Kati Lounela.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla - Punkaharju

Ystäväntuvan 20 vuotisjuhla

Punkaharjun Ystäväntupa toiminut 20 vuotta.

Muu tila

Pappien ja lehtorien käynnit (Enonhovissa Hovimäen kartanon (nyk. Enonhovi) 165-vuotisjuhla.)

Hovimäen kartanon 165-vuotisjuhla Kievari Enonhovissa Enonkoskella.