Naisten- ja miestenpäivät

Naisten- ja miesten päivät 23.-24.3. Sanan valossa.

"Sanan valossa" Naisten ja miesten päivät la-su 23.-24.3. Kaikille avoin seurakuntatapahtuma seurakuntakeskuksessa ja tuomiokirkossa

La 23.3. klo 9.30 alkaen ohjelmaa seurakuntakeskuksessa. Klo 16 Markuksen evankeliumi -kirkkodraamaesitys tuomiokirkossa.

Aamukahvi klo 9 alkaen seurakuntakeskuksella. Aamupäivällä klo 9.30 alkaen yhteistä ohjelmaa juhlasalissa. Mukana ovat Heikki ja Eila Mikkonen sekä Pekka Auvinen ja Kaisa Oittinen ym.
Klo 9.30 Tervetuloa! & aamuhartaus, Pekka Auvinen
Klo 9.45 "Avaran taivaan alla, armon varassa", Sanaa ja säveliä, Heikki ja Eila Mikkonen (Kansan Raamattuseurasta).
N. klo 10.30-11.30 Ohjelma naisille jatkuu juhlasalissa ja miehille kappelikahviossa pohjakerroksessa.
Lounas klo 11.30-12.30, 10 euroa.
Klo 12.30-13 Yhteislaulu- ja musiikkihetki kanttori Katariina Kokkosen johdolla. Tule mukaan laulamaan!
Klo 13.15-14.30 "Elämästä on kysymys", Raamattuopetus juhlasalissa, Erja Kalpio (Evankelisesta lähetysyhdistyksestä).
Klo 14.30-15.30 Iltapäiväkahvit seurakuntakeskuksella. Vapaaehtoinen kahviraha, puoliksi yllä mainittujen järjestöjen työn hyväksi.

Huom. Lähetysarpoja on myynnissä lähetysarpoja srk-keskuksella.

klo 16 tuomiokirkossa "Hän kiersi kylästä kylään ja opetti" -monologiesitys. Näyttelijä Pauli Mahlamäki Tornion kaupunginteatterista tulkitsee Markuksen evankeliumin monologiesityksenä. Kesto kaksi tuntia. Väliaika. Väliajalla kahvi- ja teetarjoilu. Vapaa pääsy.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa läheltä ja kauempaa!
Erityisruokavalioista voin kysyä keittiöstä (tai etukäteen seurakunnan pääemännältä Helena Lybeckiltä).

Su 24.3. klo 10 Marianpäivän messu tuomiokirkossa, saarnaa Erja Kalpio, liturgina Jani Lamberg, kanttorina Katariina Kokkonen. Lauluryhmä Kuiskaus. Esirukouspyyntöjä messuun voi jättää kirkon pääovella ennen messua tai lauantaina seurakuntakeskuksella. Kirkkokahvit messun jälkeen kaikille seurakuntakeskuksella.
Olet lämpimästi tervetullut!

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Aikuistyön kappalainen
Savonlinnan seurakunta
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Kerimäen seurakuntakoti

Rukouspiiri

Rukouspiiri Kerimäellä

Työt ja toimitukset toisaalla

Punkaharjun Ikäihmisten virkistyshetki Kuusitien kerhohuoneella.

Punkaharjun ikäihmisten virkistyshetki Kuusitien vanhustentalon kerhohuoneella. Järjestää seurakunta ja Ystäväpalvelu.

Pääskylahden kirkko

Seurat