Markuksen evankeliumi -monologiesitys

Savonlinnan Tuomiokirkko

Näyttelijä Pauli Mahlamäki Tornion kaupunginteatterista esittää Markuksen evankeliumin monologina tulkiten yksin evankeliumin lukuisat henkilöhahmot. Esitykseen on vapaa pääsy. Kesto noin kaksi tuntia. Esityksessä on lyhyt väliaika, jonka aikana kahvi- ja teetarjoilu. Esitys on osa Naisten ja miesten päivien ohjelmaa, mutta avoin kaikille.

Markuksen evankeliumi on lyhin uuden testamentin neljästä evankeliumikirjasta ja sitä pidetään evankeliumeista vanhimpana. Esitys on vieraillut eri puolilla Suomea jo yli 400 kertaa.

Markuksen evankeliumin esittäminen kirkkodraamana ja sooloteatterina alkoi Tanskasta n. 15 vuotta ja levisi sen jälkeen nopeasti kaikkialle Eurooppaan. Suomessa aiheeseen tarttuivat ensimmäisinä Tampereen Teatterin Paavo Liski ja Kari Hakala vuonna 1995 ja perinnettä on näihin päiviin jatkanut Tornion Kaupunginteatteri. Esityksen ohjauksesta on vastannut Kirkon Nuorisotyön ohjaajiksi valmistunut opiskelijaryhmä. Asiantuntijoina on käytetty laajasti kirkon työntekijöitä.

Kerimäen seurakuntakoti

Rukouspiiri

Rukouspiiri Kerimäellä

Työt ja toimitukset toisaalla

Punkaharjun Ikäihmisten virkistyshetki Kuusitien kerhohuoneella.

Punkaharjun ikäihmisten virkistyshetki Kuusitien vanhustentalon kerhohuoneella. Järjestää seurakunta ja Ystäväpalvelu.

Nuortenilta seukkari

Nuorten kokoontumispaikka perjantai-iltaisin seurakuntakeskuksen takkiksella.