Kerimäen perhekerho

Kerimäen seurakuntakoti

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton! Perhekerho kokoontuu seurakuntakodin salissa.

Kerimäen kappeliseurakunta

Kellarpellon seurakuntakoti

Kellarpellon perhekerho

Seurakuntakeskuksen perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunaperot voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.