Vaaran perhekerho

Vaaran kylätalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Vaaran perhekerho kokoontuu parillisen viikon ti klo 14-16 Vaaran kylätalolla, Vaarantie 306, 58520 Hiukkajoki. TERVETULOA!

Punkaharjun kappeliseurakunta

Löytölän kerhotila

Löytölän perhekerho

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonranta

Savonrannan papin päivystys

Tule tapaamaan Savonrannan pappia

Hengen ravintola Leipä

Hengen ravintola Leipä on kaikille avoin tila, johon voi tulla syömään, kahville, tapaamaan ystäviä, lukemaan lehtiä tai viihtymäään lasten kanssa.