S-ilta eli Sinkkuilta

S-ilta eli sinkkuilta tarjoaa yhdessäoloa ja mukavaa tekemistä kaikille seuraa ja uusia ystäviä etsiville.

Tapaamisessa kahvitellaan ja suunnitellaan toimintaa. Juttelun lomassa on myös mahdollisuus pelata lautapelejä. Mukaan voi ottaa myös oman pelin.
Jatkossa on tarkoitus kokoontua noin kerran kuussa.

Tervetuloa mukaan!

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Naisten- ja miestenpäivät

Naisten- ja miesten päivät 23.-24.3. Sanan valossa.

Savonlinnan Tuomiokirkko

Markuksen evankeliumi -monologiesitys

Näyttelijä Pauli Mahlamäki Tornion kaupunginteatterista esittää Markuksen evankeliumin monologina tulkiten yksin evankeliumin lukuisat henkilöhahmot. Esitykseen on vapaa pääsy. Kesto noin kaksi tuntia. Esityksessä on lyhyt väliaika, jonka aikana kahvi- ja teetarjoilu. Esitys on osa Naisten ja miesten päivien ohjelmaa, mutta avoin kaikille.

Savonrannan seurakuntakoti

Marianpäivän kalalounas