Muu työ/päivystys/vastaanotto (Savonrannan papin päivystys)

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonranta

Tule tapaamaan Savonrannan pappia

Tervetuloa tapaamaan Savonrannan pappia Henrik Koposta! Savonrannalla on papin päivystys toukokuuhun saakka maanantaisin klo 9-12. Papin päivystystä ei ole maanantaina 25.3. eikä 15.4. Pastori Koposta tavoittaa sekä päivystyksen päivänä että muina päivinä numerosta 044-7768052. Koposen vapaapäivät ovat yleensä torstaina ja perjantaina.

Savonrannan kirkkopiiri

Miekkoniemen seurakuntakoti