Hengen ravintola Leipä

Hengen ravintola Leipä Savonlinnan seurakuntakeskus

Tänä maanantaina Leivässä vietetään kinkereitä.

Kinkereitä on vietetty tänä talvena ajankohtaisella teemalla "Savonlinnan kevät". Kinkereillä 2019 halutaan suunnata katse kohti tulevaisuutta ja toivoa. Seurakunta on mukana luomassa kaupunkiin positiivista henkeä ja ilmapiiriä. Kinkereillä keskustellaan siitä, mitä voimme tehdä kaupungin ja asuinyhteisön parhaaksi. Mitä annettavaa seurakunnalla on kaupungin valoisalle tulevaisuudelle?

Leivän kinkereillä ovat mukana johtava kappalainen Leena Paintola sekä kanttori Katariina Kokkonen. Kinkereillä on mukana myös seurakunnan luottamushenkilöitä keskustelemassa ja kertomassa siitä, mitä he päättäjinä haluavat tehdä Savonlinnan hyväksi.

Kinkereiden jälkeen on tarjolla Leivän lounas (vapaehtoinen maksu). Hiljaisuuden messu klo 12.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Punkaharjun seurakuntatalo