Urkukonsertti

Savonlinnan Tuomiokirkko

Solistina viime vuoden Rosina

Viime vuonna Vuoden Rosinaksi valittu Savonlinnan seurakunnan johtava kanttori Minna Raassina soittaa n. puolituntisessa juonnetussa konsertissaan hänelle merkityksellisiksi muodostunutta musiikkia. Mukana on teoksia mm. Raassinan kokoamasta Urkumatka maailman ympäri -kokonaisuudesta sekä sovitus P. J. Hannikaisen Suojelusenkelistä, joka valmistui ikään kuin surutyönä Kiihtelysvaaran kirkon tuhouduttua tulipalossa viime syksynä. Lisäksi ohjelmassa on mm. J. S. Bachin musiikkia.

Konsertin kesto on n. puoli tuntia ja halutessaan sieltä ennättää seurakuntakeskukselle naisten päivän juhlaan (alk. klo 18), jossa mm. julkistetaan Vuoden 2019 Rosina.

Konserttiin on vapaa pääsy. Lopuksi kerätään kolehti Kiihtelysvaaran kirkon jälleenrakentamisen hyväksi.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonlinna

Punkaharjun seurakuntatalo

Konsertti, oma toiminta (Punkaharjun mieslaulajien kevätkonsertti seurakuntatalossa klo.17. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelma 10 euroa.)

Punkaharjun mieslaulajien konsertti " Kevätsointuja " Punkaharjun seurakuntatalossa sunnuntaina 26.05.2019 klo.17.00