Kerimäen kirkkokuoro

Kerimäen seurakuntakoti

Kerimäen kirkkokuoro

Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.00-20.00 seurakuntakodissa.

Kirkkokuoron harjoituksissa on äänenmuodostusta, tulevien esitettävien laulujen harjoittelemista. Ohjelmistossa on messulauluja, kirkkovuoden aikaan sopivia lauluja, kantaatteja ym. monipuolista ohjelmistoa. Kuorossa toimii n. 20 aktiivista laulajaa. Laulamme messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoro tekee esiintymisretkiä ja virkistysretkiä esim. konsertteihin ja teatteriin.

Kuoron johtajana toimii Kerimäen kanttori Maria Padatsu, puh. 050 540 6113

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme myös uudet laulajat!

Kerimäen kappeliseurakunta

Naisten- ja miestenpäivät

Naisten- ja miesten päivät 23.-24.3. Sanan valossa.

Punkaharjun kirkko

Kirkkokonsertti Levolle laskeun, Luojani.

Kirkkokonsertti Levolle laskeun, Luojani. Päivi Pylvänäinen, laulu ja Laura Kivikoski, urut ja piano Punkharjun kirkossa klo 15. Käsiohjelma 15 euroa myydään kirkon ovelta. Vapaa pääsy

Savonlinnan Tuomiokirkko

Markuksen evankeliumi -monologiesitys

Näyttelijä Pauli Mahlamäki Tornion kaupunginteatterista esittää Markuksen evankeliumin monologina tulkiten yksin evankeliumin lukuisat henkilöhahmot. Esitykseen on vapaa pääsy. Kesto noin kaksi tuntia. Esityksessä on lyhyt väliaika, jonka aikana kahvi- ja teetarjoilu. Esitys on osa Naisten ja miesten päivien ohjelmaa, mutta avoin kaikille.