Kellarpellon perhekerho

Kellarpellon seurakuntakoti

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Kellarpellon seurakuntakoti

Kellarpellon perhekerho

Seurakuntakeskuksen perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunaperot voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.