Punkaharjun perhekerho

Punkaharjun seurakuntatalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Punkaharjun kappeliseurakunta

ti 19.2.2019 klo 18.30 - ti 23.4.2019 klo 20.00

Isä-poika -sählykerho

Kerho alakouluikäisille pojille vanhempineen srk-keskuksen palloilusalissa (sisäpiha, ovi F).

Miekkoniemen seurakuntakoti

Miekkoniemen perhekerho