Hengen ravintola Leipä

Hengen ravintola Leipä on kaikille avoin tila, johon voi tulla syömään, kahville, tapaamaan ystäviä, lukemaan lehtiä tai viihtymäään lasten kanssa.

Savonlinnan seurakuntakeskuksen kahvio, pikkusali ja juhlasali muuttuvat joka maanantai klo 10 alkaen ravintola Leiväksi.

Leivän ruokalista:
-Maksuton ruokailu klo 11-12
-Kahvia, teetä ja mehua tarjolla maksutta koko ajan
-Pappi ja diakoniatyöntekijä tavattavissa
-Alkurukous klo 10.30
-Hiljaisuuden messu klo 12
-Lehtiä ja kirjoja selailtavaksi tai vaihdettavaksi
-Lasten leikkinurkka

Leivässä voi keskustella myös papin ja diakoniatyöntekijän kanssa tai mennä mukaan juhlasalissa järjestettävään hiljaisuuden messuun.
Leipään tullessaan lompankon voi jättää kotiin: sekä ruoka- että kahvitarjoilu on maksutonta.

Lämpimästi tervetuloa. Sinua odotetaan.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Naisten- ja miestenpäivät

Naisten- ja miesten päivät 23.-24.3. Sanan valossa.

Savonlinnan Tuomiokirkko

Markuksen evankeliumi -monologiesitys

Näyttelijä Pauli Mahlamäki Tornion kaupunginteatterista esittää Markuksen evankeliumin monologina tulkiten yksin evankeliumin lukuisat henkilöhahmot. Esitykseen on vapaa pääsy. Kesto noin kaksi tuntia. Esityksessä on lyhyt väliaika, jonka aikana kahvi- ja teetarjoilu. Esitys on osa Naisten ja miesten päivien ohjelmaa, mutta avoin kaikille.

Kerimäen seurakuntakoti

Nuortenilta Kerimäellä

Nuoret kokoontuvat nuortentilaan Kerimäen seurakuntakodille.