Aarteita kellarista

Savonlinnan Kulttuurikellari, Olavinkatu

Mikä on sielu? Mitä on usko? Entä ihmisarvo? Miksi eläimet puhuvat Raamatussa? Onko hyveistä hyötyä nykypäivänä? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsitään tänä talvena vastauksia Kulttuurikellarissa. Luennoitsijana toimii seurakuntamme kirkkoherra, teologian tohtori Sammeli Juntunen.

Aarteita kellarista -luentosarja avaa ikuisia teemoja korkkiruuvina Raamattu ja kirkon traditio. Kuusiosainen luentosarja alkaa 21.1. ja jatkuu 25.2. asti.

Sammeli Juntunen on työskennellyt 17 vuoden ajan tutkijana ja luennoitsijana Helsingin yliopiston systemaattisen teologian laitoksella opettaen mm. teologian perusteita fukseille. Luentojen aiheet on valittu seurakuntalaisilta saatujen ideoiden joukosta ja sisältö sopii yhtä hyvin seurakunnan aktiivisille jäsenille kuin niille, jotka haluavat sivistää itseään ja perehtyä teologian peruskysymyksiin ja kirkon traditioon. Tilaisuuteen voi tulla pistäytymään tai jäädä koko illaksi. Keskustelujen lomassa kuullaan musiikkia, josta vastaa Maria Padatsu.

Aarteita kellarista -luentosarjan järjestävät yhteistyössä Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan helluntaiseurakunta ja Loisto Savonlinna.

Teemat
21.1. klo 18 Sielu