Avoin seurakuntailta Savonrannalla

Savonrannan seurakuntakoti

Seurakuntailta Savonrannalla

Savonlinnan seurakunnan toiminnallisen puolen lähiesimiehet tulevat tutustumaan savonrantalaisiin ja visioimaan unelmien seurakuntaa Savonrannalle. Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla kello 17, jonka jälkeen Talvisten sävelten ja routaisien runojen tuokio - musiikista vastaa Minna Raassina. Sitten yhteistä visiointia unelmien seurakunnasta.

Savonrannan kirkkopiiri

Kerimäen seurakuntakoti

Rukouspiiri

Rukouspiiri Kerimäellä

Naisten- ja miestenpäivät

Naisten- ja miesten päivät 23.-24.3. Sanan valossa.

Savonlinnan Tuomiokirkko

Markuksen evankeliumi -monologiesitys

Näyttelijä Pauli Mahlamäki Tornion kaupunginteatterista esittää Markuksen evankeliumin monologina tulkiten yksin evankeliumin lukuisat henkilöhahmot. Esitykseen on vapaa pääsy. Kesto noin kaksi tuntia. Esityksessä on lyhyt väliaika, jonka aikana kahvi- ja teetarjoilu. Esitys on osa Naisten ja miesten päivien ohjelmaa, mutta avoin kaikille.