Pääskylahden perhekerho

Pääskylahden seurakuntatalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Pääskylahden perhekerho kokoontuu Pääskylahden seurakuntatalon alakerrassa (sisäänkäynti kadunpuolelta).

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Savonrannan seurakuntakoti

Savonrannan perhekerho

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonranta

Hengen ravintola Leipä

Hengen ravintola Leipä on kaikille avoin tila, johon voi tulla syömään, kahville, tapaamaan ystäviä, lukemaan lehtiä tai viihtymäään lasten kanssa.