Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita vauvoista ja vanhemmuudesta. Äidille ja Isille on vertaisseuran lisäksi kahvia ja pullaa. Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton.

Kerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti päiväkerhotilaan käy Väinönkadun/parkkipaikan puolelta, ovesta D.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Enonkosken seurakuntatalo