Kuorojen joulukonsertti

Savonlinnan Tuomiokirkko

Savonlinnalaisten kuorojen joulukonsertti

Savonlinnalaisten kuorojen yhteinen joulukonsertti.
Tänä vuonna konsertissa esiintyvät Laululeikkikuoro, Iloinen Lapsikuoro, Linnanneidot, Juventus, Bel Canto, Savonlinnan Naiskuoro, Elohopeakuoro, Savonlinnan Gospelkuoro, Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoro ja Seniorit, Linna la Swing, Savonlinnan Mieslaulajat ja Saimaan Ortodoksisen seurakunnan kuoro. Perinteisen joulukonsertin ohjelmassa on tällä kertaa kaksi kuorosäesteistä yhteislaulua: konsertin päättävän Toivioretkellä -kappaleen lisäksi lauletaan yhdessä Jean Sibeliuksen iki-ihana En etsi valtaa, loistoa.
Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10€.Tuotto konsertissa esiintyvien kuorojen toiminnan tukemiseen.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Talvisalon siunauskappeli

Aakkosvirret: Oksa

Aakkosvirret: Oksa Talvisalon kappelissa

Säämingin seurakuntatalo

Aakkosvirret: Peitto

Aakkosvirret: Peitto yhteislauluilta Säämingin srk-talon kahviossa

Säämingin seurakuntatalo

Aakkosvirret: Quo vadis?

Aakkosvirret: Quo vadis? yhteislaulutilaisuus Säämingin srk-talon sisäpihalla, sateen sattuessa sisällä salissa.