Seurakuntakeskuksen perhekerho

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Seurakuntakeskuksen perhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen takkahuoneella. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, F-ovi

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Miekkoniemen seurakuntakoti

Miekkoniemen perhekerho