Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Säämingin seurakuntatalo

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.

Kirkkokuoro laulaa syyskaudella messuissa, Pyhäinpäivän kappelimusiikeissa, kuorojen yhteisessä joulukonsertissa ja Kauneimmat joululaulut -tilaisuudessa tuomiokirkossa torstaina 20.12. klo 18. Lisäksi kuorolaiset osallistuvat aakkosvirsitilaisuuksiin kaupunkikeskustan mielenkiintoisissa tiloissa. Lisätietoa kanttori Katariina Kokkoselta katariina.kokkonen@evl.fi 0447768061.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Laulukoulu