Savonlinna-kvartetin konsertti

Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Konsertti

Pjotr Tshaikovski: Vuodenajat, op. 37

Pjotr Tshaikovskin Vuodenajat-sarja kuuluu säveltäjänsä rakastetuimpiin teoksiin ja on romanttisen musiikin helmiä. Alun perin pianolle sävelletty sarja soi jousikvartettisovituksena vielä erityisen lämpimästi. 12-osainen sarja kuvailee ilmeikkäästi vuodenkiertoa ja sen tapahtumia ihmisten arjessa ja juhlassa. Tervetuloa kauniin ja tunteikkaan musiikin äärelle!

Liput 15 euroa, opiskelijat ja lapset (alle 16 v) 5 euroa
Lipunmyynti ovelta tuntia ennen konserttia, käteisellä

Rantasalmen kappeliseurakunta

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.

Kirkkokuoron senioreiden harjoitus

Kirkkokuoron Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.