Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Säämingin seurakuntatalo

Kirkkokuoro on pääasiassa työikäisten kuoro, joka laulaa klassista ja kevyempää kirkkomusiikkia. Kuoro esiintyy messuissa, konserteissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitusten aluksi psalmirukoushetki ja lämmittely-äänenavaus. Sitten siirrytään tositoimiin, vaan ei totisina.

Kevätkaudella esiinnytään

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Olavinlinnan kappeli

Ohjelmaa Tuomaan markkinoilla Olavinlinnassa

Joululauluja ja hartaus Tuomaan markkinoilla

Säämingin seurakuntatalo

Savonlinna-Säämingin Kirkkokuoron harjoitukset

Kirkkokuoron Senioreiden harjoitus

Kirkkokuoron Seniorit on eläkeikäisille suunnattu kuoro, joka kokoontuu keskiviikoisin klo 13-14.30 Kappelikahviossa, Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.