Iltaperhekerho

Erityisenä ajatuksena iltaperhekerhon takana on tarjota mahdollisuus koko perheelle osallistua kerhoon yhdessä. Näin päivisin töissäkäyvä vanhempikin pääsisi kerhoon mukaan! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Kerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Enonkosken seurakuntatalo