Puuhamessu

Pääskylahden kirkko

Puuhamessu. Enkelien sunnuntai.

Enkelien sunnuntaina eli Mikkelinpäivänä messussa on kanttorina Minna Malinen ja liturgina Kaisa Oittinen. Mukana ovat lastenohjaajat Hellä ja Minna sekä vapaaehtoisia - ehkä sinäkin syksyn aikana?
Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus.
Messun kesto on n. 45min, jonka jälkeen on tarjolla yhteinen lounas. Tervetuloa kaikenikäiset yhteiseen messuun!

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Enonkosken seurakuntatalo