Puuhamessu

Pääskylahden kirkko

Puuhamessu. Enkelien sunnuntai.

Enkelien sunnuntaina eli Mikkelinpäivänä messussa on kanttorina Minna Malinen ja liturgina Kaisa Oittinen. Mukana ovat lastenohjaajat Hellä ja Minna K. sekä vapaaehtoisia. Tule perheen kanssa tai yksinkin tekemään ja kokemaan yhdessä kaikenikäisille tarkoitettu jumalanpalvelus.
Messun kesto on n. 45min, jonka jälkeen on tarjolla yhteinen lounas. Vapaaehtoinen ruokaraha kolehtikohteeseen. Tervetuloa kaikenikäiset yhteiseen messuun!

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Miekkoniemen seurakuntakoti