Muusikko Pepe Tolonen, Muusikko Pepe Tolonen, musisoi ja kertoo Romanian työstään

Säämingin seurakuntatalo

Muusikko Pepe Tolonen, Agape Europe järjestöstä, musisoi ja kertoo Romaniassa tehtävästä avustus- ja vankilatyöstään.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Säämingin seurakuntatalo

Raamattu- ja rukouspiiri (Raamattupiiri suomen kielellä kansainvälisille osallistujille)

Raamattupiiri, suomen kielellä kansainvälisille osallistujille.

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Lähetyksen lettutori heinäkuussa torstaisin klo 16-18 Punkaharjun torilla (sateen sattuessa seurakuntatalolla). Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä ja kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kohtaamisten lisäksi yhteislaulua. Tervetuloa !

Säämingin seurakuntatalo

Raamattupiiri, suomen kielellä kansainvälisille osallistujille.