Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Leivontatalkoot seurakuntakodilla toripäivää varten)

Kerimäen seurakuntakoti

Pe 3.8. klo 9.00 Leivontatalkoot seurakuntakodilla. Tervetuloa iloiseen joukkoomme tekemään vapaaehtoistyötä lähetyksen hyväksi.

Kerimäen kappeliseurakunta

Punkaharjun seurakuntatalo

Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Leivontatalkoot)

Leivontatalkoot alkaen klo 9.00 seurakuntatalon keittiössä. Tervetuloa iloiseen porukkaan. Jokaiselle löytyy tekemistä, vaikka piirakoiden rypyttäminen ei onnistuisikaan, voi pastakoneen pyörittäminen tai leivonnaisten pakkaaminen ja hinnoittelu olla mieluisampi tehtävä. Myös torille kaivataan riuskoja miehiä kalusteita nostelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä Anniin puh. 050 540 6100.

Punkaharjun seurakuntatalo

Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Leivontatalkoot)