Isovanhempi-lapsenlapsi leiripäivä Tavisalossa

Tavisalon leirikeskus Kerimäki

Isovanhempi-lapsenlapsileiripäivä

Mukavaa yhdessäoloa ja leiriohjelmaa isovanhemmille lastenlasten kanssa Tavisalossa kauniin Puruveden rannalla.
Hinnat: aikuiset 10€, lapset(4v-)5€. Ilmoitt. 21.6. mennessä Miia-Mari Jaatila p. 050 5406009(klo 8-14) tai miia-mari.Jaatila@evl.fi.
Järj.lapsi-ja diakoniatyö.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Perhekerho (Srk-keskus perhekerho)

Kellarpellon seurakuntakoti