Lähetyksen lettutori

Työt ja toimitukset toisaalla

Lähetyksen lettutori heinäkuussa torstaisin klo 16-18 Punkaharjun torilla (sateen sattuessa seurakuntatalolla). Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä ja kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kohtaamisten lisäksi yhteislaulua. Tervetuloa !

Punkaharjun kappeliseurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen toripäivä Kerimäen torilla)

La 4.8. klo 8-12 Lähetyksen toripäivä Kerimäen torilla.