Punkaharjun seurakuntatalo

Leivontatalkoot alkaen klo 9.00 seurakuntatalon keittiössä. Tervetuloa iloiseen porukkaan. Jokaiselle löytyy tekemistä, vaikka piirakoiden rypyttäminen ei onnistuisikaan, voi pastakoneen pyörittäminen tai leivonnaisten pakkaaminen ja hinnoittelu olla mieluisampi tehtävä. Myös torille kaivataan riuskoja miehiä kalusteita nostelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä Anniin puh. 050 540 6100.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Kerimäen seurakuntakoti

Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Leivontatalkoot seurakuntakodilla toripäivää varten)

Pe 3.8. klo 9.00 Leivontatalkoot seurakuntakodilla. Tervetuloa iloiseen joukkoomme tekemään vapaaehtoistyötä lähetyksen hyväksi.