Kesärunohetki ja lähetystilaisuus

Kesärunohetki ja lähetystilaisuus.

Kesärunohetki Linnan Lausujat.
Lähetystilaisuus runohetken jälkeen mukana nimikkolähettimme Eeria Niemi. Jakutiasta.

Kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahvimaksu lähetystyölle.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Säämingin seurakuntatalo

Raamattu- ja rukouspiiri (Raamattupiiri suomen kielellä kansainvälisille osallistujille)

Raamattupiiri, suomen kielellä kansainvälisille osallistujille.

Työt ja toimitukset toisaalla

Juhla ja muu tapahtuma (Lähetyksen lettutori)

Lähetyksen lettutori heinäkuussa torstaisin klo 16-18 Punkaharjun torilla (sateen sattuessa seurakuntatalolla). Myytävänä leivonnaisia, käsitöitä ja kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kohtaamisten lisäksi yhteislaulua. Tervetuloa !

Säämingin seurakuntatalo

Raamattupiiri, suomen kielellä kansainvälisille osallistujille.